Discriminación racial y étnica

Balance de la aplicación y eficacia de las garantías normativas

José García Añón, Mario Ruiz Sanz, eds.

Col·lecció: Drets Humans

ISBN: 978-84-370-9025-2

Matèria: dret

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 21 cm

Pàgines: 520 pp.

45,00 €

Sinopsi

Detalles

Existeix un ampli desenvolupament del Dret anti-discriminatori en els àmbits estatal i supraestatal per la presa de consciència de la inadmissibilitat d'actituds, comportaments i actes de diferenciació no justificada cap a subjectes i col·lectius en funció de criteris com l'ètnia, la raça o l'origen nacional. L'existència i la persistència de casos de discriminació racial i ètnica es revela com un símptoma de la fragilitat dels drets reconeguts, així com de la inevitable divergència entre la normativitat i l'efectivitat dels instruments legals que s'han dotat els ordenaments jurídics contemporanis per a garantir el dret a la igualtat i prevenir comportaments racistes i xenòfobs. En el present llibre es realitza una revisió de l'aplicació d'aquesta esfera tan important dels Drets Humans en l'àmbit nacional i internacional.

Citació

García Añón, J. [José] & Ruiz Sanz, M. [Mario] (2014). Discriminación racial y étnica. Balance de la aplicación y eficacia de las garantías normativas. Universitat de València.

García Añón, José y Ruiz Sanz, Mario. Discriminación racial y étnica. Balance de la aplicación y eficacia de las garantías normativas. Universitat de València, 2014.

GARCÍA AÑÓN, José y RUIZ SANZ, Mario. Discriminación racial y étnica. Balance de la aplicación y eficacia de las garantías normativas. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9025-2.

García Añón, José y Ruiz Sanz, Mario. Discriminación racial y étnica. Balance de la aplicación y eficacia de las garantías normativas. Valencia: Universitat de València; 2014. 520 p.

Copiar al portapapeles