Product Documents

Del nord i del sud

Diari d'un professor d'economia

Josep M. Jordan Galduf

Col·lecció: Assaig, 30

ISBN: 978-84-370-8196-0

Matèria: economia, història

Submatèries: història contemporània

Idioma: català

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 21 cm

Pàgines: 368 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Un professor, en la tardor de la vida, escriu sobre les seues preocupacions i inquietuds professionals i també personals. La tasca d'ensenyar, el paper de l'economia, els grans temes com el desnivell entre el nord desenvolupat i el sud empobrit o emergent o la mirada envers les realitats més immediates són alguns dels elements d'aquest tapís de reflexions sobre el món contemporani. Un paper especial hi tenen les observacions sobre l'evolució econòmica i social des de la gran etapa expansiva lligada a la globalització econòmica i financera fins a l'entrada en la gran recessió i les vies per eixir-ne. El neguit per un món ple de problemes punyents i alhora la confiança en l'esforç individual i col·lectiu marquen aquestes pàgines d'un professor d'economia que mira el present amb lucidesa i el futur amb esperança.

Citació

Jordán Galduf, J. M. [Josep Maria] (2011). Del nord i del sud. Diari d'un professor d'economia. Universitat de València.

Jordán Galduf, Josep Maria. Del nord i del sud. Diari d'un professor d'economia. Universitat de València, 2011.

JORDÁN GALDUF, Josep Maria. Del nord i del sud. Diari d'un professor d'economia. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-8196-0.

Jordán Galduf, Josep Maria. Del nord i del sud. Diari d'un professor d'economia. Valencia: Universitat de València; 2011. 368 p.

Copiar al portapapeles