Product Documents

De Tartessos a Manila

Siete estudios coloniales y poscoloniales

Glòria Cano, Ana Delgado, eds.

Col·lecció: Història, 57

ISBN: 978-84-370-7261-6

Matèria: història

Submatèries: història contemporània, història medieval, història moderna

Idioma: castellà

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 244 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Tradicionalment el concepte de colonialisme s'ha associat amb els temps de l'expansió de l'Europa moderna, si prenem com a referent principal el descobriment d'Amèrica i la seua ulterior ocupació, i amb l'imperialisme dels segles XIX i XX. En aquests períodes històrics recents, el colonialisme és entès com una situació de dominació que comporta la subordinació i el control dels grups locals. Aquest llibre debat l'estreta dimensió temporal tradicionalment associada a la noció de colonialisme. Recull les reflexions de diversos investigadors sobre la transversalitat de termes com colònies i colonialisme en diversos espais i temps històrics, i pretén contribuir al diàleg entre historiadors que disposen de metodologies distintes de construir la història i treballen en diversos espais i temps històrics.

Citació

Cano, G. [Glòria] & Delgado, A. [Ana] (2008). De Tartessos a Manila. Siete estudios coloniales y poscoloniales. Universitat de València.

Cano, Glòria y Delgado, Ana. De Tartessos a Manila. Siete estudios coloniales y poscoloniales. Universitat de València, 2008.

CANO, Glòria y DELGADO, Ana. De Tartessos a Manila. Siete estudios coloniales y poscoloniales. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-7261-6.

Cano, Glòria y Delgado, Ana. De Tartessos a Manila. Siete estudios coloniales y poscoloniales. Valencia: Universitat de València; 2008. 244 p.

Copiar al portapapeles