Product Documents

Cultura territorial e innovación social

¿Hacia un nuevo modelo metropolitano en Europa del Sur?

Nacima Baron, Joan Romero, eds.

Col·lecció: Estudios y Documentos de Desarrollo Local, 26

ISBN: 978-84-9134-290-8

Matèria: economia, geografia

Idioma: castellà

Coeditor: Instituto Interuniversitario de Desarrollo Local

Any ed.: 2018

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29,7 cm.

Pàgines: 518

30,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Llibre en accés obert

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre té com a objectiu contribuir a l'estudi sobre els efectes socioespacials de la crisi i, en particular, als estudis relatius a un «urbanisme de l'austeritat» i a un urbanisme desterritorialitzat en les grans ciutats espanyoles, tenint en perspectiva altres espais urbans de països del nord de la Mediterrània. Pretén abordar estudis comparats de diferents dinàmiques regionals i urbanes al mateix temps que proposar escenaris de futur i, des d'aquesta perspectiva, l'objectiu central és considerar la transformació de les espacialitats metropolitanes a la llum d'una reflexió sobre les noves relacions de poder i les recomposicions que originen en matèria de política pública i els seus efectes sobre la cohesió i justícia territorials.

Citació

AA.VV. (2018). Cultura territorial e innovación social. ¿Hacia un nuevo modelo metropolitano en Europa del Sur?. Universitat de València.

AA.VV. Cultura territorial e innovación social. ¿Hacia un nuevo modelo metropolitano en Europa del Sur?. Universitat de València, 2018.

AA.VV. Cultura territorial e innovación social. ¿Hacia un nuevo modelo metropolitano en Europa del Sur?. Valencia: Universitat de València, 2018. ISBN 978-84-9134-290-8.

AA.VV. Cultura territorial e innovación social. ¿Hacia un nuevo modelo metropolitano en Europa del Sur?. Valencia: Universitat de València; 2018. 518 p.

Copiar al portapapeles