Product Documents

Creadores de futuro

Ciencia para mejorar el mundo

Pedro Gómez-Romero

Col·lecció: Sin Fronteras, 27

ISBN: 978-84-370-9914-9

Matèria: ciències

Submatèries: informàtica i electrònica

Idioma: castellà

Any ed.: 2016

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23 cm.

Pàgines: 140 pp.

19,95 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Hi ha moltes formes de canviar el món, però els descobriments científics i el desenvolupament de noves tecnologies brinden l'oportunitat de dur a terme transformacions radicals i incommensurables. El físic Volta no va inventar la pila per a alimentar cap artefacte elèctric, però va canviar el nostre món com ni ell mateix podia imaginar. No cal ser premi Nobel per a fer contribucions a la nostra evolució tecnològica, ni dedicar-se a la -ciència, solament cal disposar de les eines per a crear futur. Aquest volum recull històries de descobriments, un conjunt de peces teixides com si fóra un patchwork en què l'harmonia deriva precisament de la diversitat i que convida a descobrir els mecanismes del mateix descobriment, l'estreta relació entre ciència i tecnologia i els enormes efectes que tenen els descobriments científics en la societat.

Citació

Gómez-Romero, P. [Pedro] (2016). Creadores de futuro. Ciencia para mejorar el mundo. Universitat de València.

Gómez-Romero, Pedro. Creadores de futuro. Ciencia para mejorar el mundo. Universitat de València, 2016.

GóMEZ-ROMERO, Pedro. Creadores de futuro. Ciencia para mejorar el mundo. Valencia: Universitat de València, 2016. ISBN 978-84-370-9914-9.

Gómez-Romero, Pedro. Creadores de futuro. Ciencia para mejorar el mundo. Valencia: Universitat de València; 2016. 140 p.

Copiar al portapapeles