Product Documents

Cosas que no creeríais

Una vindicación del cine clásico norteamericano

José Manuel Benítez Ariza

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 138

ISBN: 978-84-9134-013-3

Matèria: filologia

Submatèries: comunicaciò i traducció

Idioma: castellà

Any ed.: 2016

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm.

Pàgines: 326 pp.

18,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

De ‘Amanecer’ a les pel·lícules de Jayne Mansfield, de Louise Brooks a Tim Burton, el cinema nord-americà ha sabut combinar el valor referencial de les seues grans creacions amb una no sempre benvolguda, però no per açò menys persistent, tirada cap a la raresa, la intencionada banalitat amb aspectes de transgressió o l'experimentació oberta. Aquest assaig recorre ambdues facetes: el nucli cordial del que avui entenem per «cinema clàssic nord-americà» i els seus amplis i sorprenents marges. Tots dos determinen la contradictòria estima que l'espectador d'ahir i d'avui sent per la forma de narrativa popular de major influència en l'últim segle.

Citació

Benítez Ariza, J. M. [José Manuel] (2016). Cosas que no creeríais. Una vindicación del cine clásico norteamericano. Universitat de València.

Benítez Ariza, José Manuel. Cosas que no creeríais. Una vindicación del cine clásico norteamericano. Universitat de València, 2016.

BENíTEZ ARIZA, José Manuel. Cosas que no creeríais. Una vindicación del cine clásico norteamericano. Valencia: Universitat de València, 2016. ISBN 978-84-9134-013-3.

Benítez Ariza, José Manuel. Cosas que no creeríais. Una vindicación del cine clásico norteamericano. Valencia: Universitat de València; 2016. 326 p.

Copiar al portapapeles