Coordinación entre el planeamiento territorial y urbanístico

Aproximación al caso valenciano

María José García Jiménez

Col·lecció: Estudios y Documentos de Desarrollo Local, 15

ISBN: 978-84-370-9704-6

Matèria: geografia

Idioma: castellà

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29 cm

Pàgines: 150 pp.

14,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Aquest volum pretén posar en valor els instruments de planificació territorial valencians de l'última dècada, incidint fonamentalment en l'anàlisi de les relacions entre el planejament territorial i urbanístic. Interessen, d'una banda, l'Estratègia Territorial de la Comunitat Valenciana (ETCV) i els Planes d'Acció Territorial (PAT), com a plans de major rang normatiu dins de la jerarquia planificadora que han de marcar les pautes dels plans que els desenvolupen i, per un altre, les Actuacions Territorials Estratègiques (ATE) i els Planes Generals (PG), mentre que recorren el camí entre el territorial i l'urbanístic des de les determinacions pròpies de l'escala del mapa a les del plànol, en el marc competencial mixt de les administracions autonòmica i local.

Citació

García Jiménez, M. J. [María José] (2015). Coordinación entre el planeamiento territorial y urbanístico. Aproximación al caso valenciano. Universitat de València.

García Jiménez, María José. Coordinación entre el planeamiento territorial y urbanístico. Aproximación al caso valenciano. Universitat de València, 2015.

GARCÍA JIMÉNEZ, María José. Coordinación entre el planeamiento territorial y urbanístico. Aproximación al caso valenciano. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9704-6.

García Jiménez, María José. Coordinación entre el planeamiento territorial y urbanístico. Aproximación al caso valenciano. Valencia: Universitat de València; 2015. 150 p.

Copiar al portapapeles