Control de convencionalidad y derecho del trabajo

Miguel Ángel Garrido Palacios

ISBN: 978-84-1113-793-5

Matèria: dret

Idioma: castellà

Any ed.: 2022

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 21,5 cm

Pàgines: 408

35,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

A partir de l’estudi del concepte de dret internacional del treball i amb l’objectiu de reivindicar-lo com a recurs per al manteniment dels drets de treballadors i treballadores davant les reformes laborals que desequilibren la relació capital/treball, es reflexiona sobre la solidesa jurídica del control de convencionalitat en el nostre ordenament i s’exposa la visió dels òrgans internacionals sobre l’aplicació el dret internacional en el nostre àmbit, cosa que permetrà al lector calibrar fins a quin punt es compleixen els estàndards que emanen de la OIT o de la Carta Social Europea. En definitiva, aquesta obra integra la perspectiva històrica i l’estudi de la jurisprudència i dels problemes jurídics actuals per continuar avançant en l’enriquiment d’un debat obert i, al mateix temps, per aportar una eina de treball amb què analitzar la construcció del marc de relacions laborals democràtiques a Espanya, sense oblidar la tasca de les persones que dedicaren la vida a un fi tan noble.

Citació

Garrido Palacios, M. . [Miguel Ángel] (2022). Control de convencionalidad y derecho del trabajo. Universitat de València.

Garrido Palacios, Miguel Ángel. Control de convencionalidad y derecho del trabajo. Universitat de València, 2022.

GARRIDO PALACIOS, Miguel Ángel. Control de convencionalidad y derecho del trabajo. Valencia: Universitat de València, 2022. ISBN 978-84-1113-793-5.

Garrido Palacios, Miguel Ángel. Control de convencionalidad y derecho del trabajo. Valencia: Universitat de València; 2022. 408 p.

Copiar al portapapeles