Product Documents

Contra Natura

La esencia conflictiva del mundo vivo

Arcadi Navarro i Cuartiellas

Traducció: Miguel Candel

Col·lecció: Sin Fronteras, 14

ISBN: 978-84-370-7098-8

Matèria: ciències

Submatèries: biologia

Idioma: castellà

Coeditor: Càtedra de Divulgació de la Ciència

Any ed.: 2009

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23 cm.

Pàgines: 204 pp.

17,80 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

És la natura la nostra mare? Procura la mare natura un entorn estable, pacífic i lliure de contaminació perquè els seus fills puguem prosperar en llibertat? Ens proporciona una extensa farmaciola d'herbes guaridores que poden retornar-nos la salut sense els fatals efectes secundaris de la medicina occidental? És l'ésser humà el fill més pervers de la mare natura, l'únic que arriba a matar per plaer? Afavoreix la natura el reciclatge i la sostenibilitat? És la vida moderna una vida antinatural? Contra Natura examina, des del prisma de la biologia evolutiva, aquestes i moltes altres qüestions que configuren el nostre ideari bàsic sobre la natura i sobre la posició que els humans ocupem en el món viu. Les respostes són sorprenents i ens obliguen a replantejar-nos alguns dels nostres prejudicis més arrelats.

Citació

Candel, M. [Miguel] & Navarro i Cuartiellas, A. [Arcadi] (2009). Contra Natura. La esencia conflictiva del mundo vivo. Universitat de València.

Candel, Miguel y Navarro i Cuartiellas, Arcadi. Contra Natura. La esencia conflictiva del mundo vivo. Universitat de València, 2009.

CANDEL, Miguel y NAVARRO I CUARTIELLAS, Arcadi. Contra Natura. La esencia conflictiva del mundo vivo. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7098-8.

Candel, Miguel y Navarro i Cuartiellas, Arcadi. Contra Natura. La esencia conflictiva del mundo vivo. Valencia: Universitat de València; 2009. 204 p.

Copiar al portapapeles