Construyendo la escuela de hoy

Liderazgo y prácticas innovadoras en organización y dirección de centros

J. Eliseo Valle Aparicio

Col·lecció: Educació. Laboratori de Materials, 63

ISBN: 978-84-370-9454-0

Matèria: psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: pedagogia i didàctica

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29 cm.

Pàgines: 180 pp.

12,00 €

Sinopsi

Detalles

En aquest volum es presenta una síntesi de bones pràctiques relatives a alguns dels seus aspectes més rellevants de l'organització i funcionament dels centres educatius. L'objectiu principal d'aquestes pràctiques és aconseguir un coneixement ampli sobre l'organització i direcció de centres i sobre la importància d'un lideratge educatiu orientat a l'excel·lència en els centres escolars. El conjunt d'activitats plantejades en aquest text en relació amb cadascun dels blocs temàtics que es presenten, tracta de facilitar dinàmiques participatives i estratègies comunicatives, capaces de crear contextos que propicien un coneixement pragmàtic de la pròpia activitat d'Organització i Adreça de Centres, així com dels agents involucrats en un sentit ampli en la mateixa. Els diversos blocs temàtics comprenen dimensions clau en matèria d'organització escolar.

Citació

Valle Aparicio, J. E. [José Eliseo] (2014). Construyendo la escuela de hoy. Liderazgo y prácticas innovadoras en organización y dirección de centros. Universitat de València.

Valle Aparicio, José Eliseo. Construyendo la escuela de hoy. Liderazgo y prácticas innovadoras en organización y dirección de centros. Universitat de València, 2014.

VALLE APARICIO, José Eliseo. Construyendo la escuela de hoy. Liderazgo y prácticas innovadoras en organización y dirección de centros. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9454-0.

Valle Aparicio, José Eliseo. Construyendo la escuela de hoy. Liderazgo y prácticas innovadoras en organización y dirección de centros. Valencia: Universitat de València; 2014. 180 p.

Copiar al portapapeles