Product Documents

Comarques centrals valencianes

Un nou marc cap al desenvolupament territorial sostenible

Joan Ignaci Cervera Arbona

Col·lecció: Estudios y Documentos de Desarrollo Local, 8

ISBN: 978-84-370-7970-7

Matèria: geografia

Idioma: català

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29 cm.

Pàgines: 152 pp.

12,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Aquest treball d'investigació dóna a conèixer la manera en què poden contribuir a la planificació d'un territori conjunt unes noves escales de planificació. En aquest cas, l'objecte d'estudi és la planificació del territori mitjançant escales supramunicipals i l'àrea d'estudi és aquella que queda entre el sud de la província de València i el nord de la d'Alacant. Es tracta d'un territori que, tot i no respondre ni a uns límits administratius ni físics estrictes, comparteix tota una sèrie de característiques comunes que s'explicaran al llarg del llibre. Aquesta investigació s'estructura en quatre capítols: introducció, marc contextual, caracterització i diagnòstic territorial de les comarques assenyalades i finalment inclou les conclusions extretes. A més, es completa amb la bibliografia i un conjunt d'annexos.

Citació

Cervera Arbona, J. I. [Joan Ignaci] (2011). Comarques centrals valencianes. Un nou marc cap al desenvolupament territorial sostenible. Universitat de València.

Cervera Arbona, Joan Ignaci. Comarques centrals valencianes. Un nou marc cap al desenvolupament territorial sostenible. Universitat de València, 2011.

CERVERA ARBONA, Joan Ignaci. Comarques centrals valencianes. Un nou marc cap al desenvolupament territorial sostenible. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-7970-7.

Cervera Arbona, Joan Ignaci. Comarques centrals valencianes. Un nou marc cap al desenvolupament territorial sostenible. Valencia: Universitat de València; 2011. 152 p.

Copiar al portapapeles