Com tutelar unes pràctiques externes de qualitat

Manual de qualitat de la tutoria de pràctiques externes de la Universitat de València

AA.DD

ISBN: 978-84-370-9138-9

Matèria: psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: pedagogia i didàctica

Idioma: català

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 104 pp.

10,00 €

Sinopsi

Detalles

La Universitat de València ha desenvolupat en els últims anys una sèrie d'accions i programes encaminats a millorar la qualitat de les pràctiques externes per mitjà de la seua Unitat de Qualitat i de la seua Fundació Universitat-Empresa, ADEIT. Aquest manual respon al model de qualitat de tutoria de les pràctiques externes, per la qual cosa es defineixen les dimensions, criteris, aspectes que s'han de valorar, així com els indicadors que ho configuren. En ell es determinen els moments i les principals funcions que han d'exercir el tutor acadèmic i el tutor d'empresa. Així mateix, el volum estableix un sistema d'avaluació de la tasca del tutor de pràctiques, així com del procediment seguit per al seu reconeixement, i finalment proposa uns documents i guies, que serveixen com a eines d'ajuda per a tutoritzar les pràctiques.

Citació

VV.AA. (2013). Com tutelar unes pràctiques externes de qualitat. Manual de qualitat de la tutoria de pràctiques externes de la Universitat de València. Universitat de València.

VV.AA. Com tutelar unes pràctiques externes de qualitat. Manual de qualitat de la tutoria de pràctiques externes de la Universitat de València. Universitat de València, 2013.

VV.AA. Com tutelar unes pràctiques externes de qualitat. Manual de qualitat de la tutoria de pràctiques externes de la Universitat de València. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9138-9.

VV.AA. Com tutelar unes pràctiques externes de qualitat. Manual de qualitat de la tutoria de pràctiques externes de la Universitat de València. Valencia: Universitat de València; 2013. 104 p.

Copiar al portapapeles