Cinco siglos de Celestina: aportaciones interpretativas

Rafael Beltrán i J. Lluís Canet, eds.

Col·lecció: Oberta, 41

ISBN: 978-84-370-2901-6

Matèria: filologia

Submatèries: filologia espanyola

Idioma: castellà

Any ed.: 1997

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm

Pàgines: 238 pp.

14,00 €

Sinopsi

Detalles

Si l'encalçament a gegants literaris es manera de saldar els deutes que tenim contrets amb la impagable obertura d'horitzons als que ens precipiten, aquest volum testimonia el pagament -encara que parcial- d'aquest deute, en termes de reflexió global, centrada en una de les obres principals de la literatura espanyola i universal: la Celestina. Davant l'estèril tasca d'imposar una falsa homogeneïtat on hi ha disparitat d'opinions, mètodes i conclusions, s'imposava una revisió d'interpretacions efectuada sota una pluralitat d'enfocaments. Conduïda, així, a través d'una estimulant varietat d'aproximacions, s'encomanà aquesta tasca a una amplia selecció d'especialistes que ofereixen les seues propostes de prioritat d'anàlisi davant el proper cinquè centenari de la primera edició de la Celestina.

Citació

Beltrán Llavador, R. [Rafael] & Canet Vallés, J. L. [Josep Lluís] (1997). Cinco siglos de Celestina: aportaciones interpretativas. Universitat de València.

Beltrán Llavador, Rafael y Canet Vallés, Josep Lluís. Cinco siglos de Celestina: aportaciones interpretativas. Universitat de València, 1997.

BELTRÁN LLAVADOR, Rafael y CANET VALLÉS, Josep Lluís. Cinco siglos de Celestina: aportaciones interpretativas. Valencia: Universitat de València, 1997. ISBN 978-84-370-2901-6.

Beltrán Llavador, Rafael y Canet Vallés, Josep Lluís. Cinco siglos de Celestina: aportaciones interpretativas. Valencia: Universitat de València; 1997. 238 p.

Copiar al portapapeles