Ciencia y Academia

IX Congreso Internacional de la Historia de las Universidades Hispánicas 2 vols.

AA.DD.

Col·lecció: Cinc Segles

ISBN: 978-84-370-7217-3

Matèria: història

Idioma: castellà

Any ed.: 2009

Enquadernació: cartoné

Format: 18 x 24 cm

Pàgines: 1.094 pp.

60,00 €

Sinopsi

Detalles

Des de fa més de 20 anys, i sota la direcció del professor Mariano Peset, un grup nombrós d'investigadors de la Universitat ha constituït un dels equips punters a nivell internacional dins de l'àmbit de la Història de les Universitats. Fruit d'eixe treball han sigut els nombrosos programes d'I+D concedits al grup; la col.laboració amb altres centres d'investigació sobre la matèria, com els creats en la universitat de Salamanca i en la Carlos III de Madrid, els ja existents a Mèxic i Itàlia; o la publicació de nombroses monografies sobre la història de la Universitat de València. Amb el títol de Ciencia y Academia apareixen estos dos volums del novè Congrés Internacional sobre la Història de les Universitats Hispàniques. Un punt de trobada per als investigadors d'arreu del món que habitualment treballen sobre la història de les universitats.

Citació

Olmos, V. [Vicent] (2009). Ciencia y Academia. IX Congreso Internacional de la Historia de las Universidades Hispánicas 2 vols. Universitat de València.

Olmos, Vicent. Ciencia y Academia. IX Congreso Internacional de la Historia de las Universidades Hispánicas 2 vols. Universitat de València, 2009.

OLMOS, Vicent. Ciencia y Academia. IX Congreso Internacional de la Historia de las Universidades Hispánicas 2 vols. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7217-3.

Olmos, Vicent. Ciencia y Academia. IX Congreso Internacional de la Historia de las Universidades Hispánicas 2 vols. Valencia: Universitat de València; 2009. 1.094 p.

Copiar al portapapeles