Product Documents

Chile en la pantalla

Cine para escribir y para enseñar la historia

Joan del Alcàzar Garrido

Col·lecció: Història, 153

ISBN: 978-84-370-9180-8

Matèria: història

Submatèries: història contemporània

Idioma: castellà

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 214 pp.

18,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Al llarg de les pàgines d'aquest llibre, l'autor demostra efectivament com és possible, mitjançant l'anàlisi i interpretació dels continguts de les obres que escull de la producció cinematogràfica xilena al llarg de prop de mig segle, conèixer alguns dels problemes claus de la història d'aquest país des de la dècada dels seixanta fins als nostres dies, les diferències i antagonismes que l'han travessat i les petjades que els seus conflictes han deixat en la subjectivitat dels xilens i les xilenes. D'aquesta manera, Alcàzar ha donat vida a una esplèndida història de Xile a través de la pantalla cinematogràfica, que serà des d'ara una obra de referència tant per a la història contemporània del país andí del Con Sud com per a la metodologia del treball historiogràfic amb fonts fílmiques", tal i com assegura en el pròleg Alfredo Riquelme Segòvia, doctor en Història de la Universitat de València i acadèmic de l'Institut d'Història de la Pontifícia Universitat Catòlica de Xile.

Citació

Alcàzar, J. d. [Joan del] (2013). Chile en la pantalla. Cine para escribir y para enseñar la historia. Universitat de València.

Alcàzar, Joan del. Chile en la pantalla. Cine para escribir y para enseñar la historia. Universitat de València, 2013.

ALCÀZAR, Joan del. Chile en la pantalla. Cine para escribir y para enseñar la historia. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9180-8.

Alcàzar, Joan del. Chile en la pantalla. Cine para escribir y para enseñar la historia. Valencia: Universitat de València; 2013. 214 p.

Copiar al portapapeles