Book Citation Index

Publicacions de la Universitat de València ha estat inclosa amb els seus llibres i monografies en el Book Citation Index (BCI) desenvolupat per Thomson-Reuters. Les editorials incloses en BCI es qualifiquen amb uns criteris de gran valor i excel·lència acadèmics. En aquesta base de dades es recullen llibres i monografies dirigits a la comunitat universitària, així com a un públic científic d'alt nivell.

El Book Citation Index (BCI) és un servei d'indexació de cites científiques, online i per subscripció, mantingut per Clarivate Analytics com a part de la Web of Science. Es va llançar en 2011 i porta indexats més de 60.000 títols, seleccionats d'entre llibres acadèmics i científics fruit de recerques originals, tant impresos com electrònics.

En aquesta base de dades participen editorials de gran prestigi acadèmic, com Oxford University Press, Cambridge University Press, MIT Press, Elsevier, Springer, Palgrave Macmillan, Routledge, University of Chicago Press, Princeton University Press, el CSIC, la Universitat Politècnica de València o la Universitat del País Basc (UPV/EHU).

Amb la seua inclusió en el BCI, Publicacions de la Universitat de València reforça el seu paper com a editorial universitària, científica i acadèmica en l'àmbit nacional i internacional.

Consulta ací els títols de Publicacions de la Universitat de València inclosos en el llistat del BCI.