Autonomía personal y dependencia

Bases teóricas y práctica social

Sacramento Pinazo, Hernandis, dir.

ISBN: 978-84-370-8116-8

Matèria: sociologia i política

Idioma: castellà

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23 cm.

Pàgines: 236 pp.

12,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

La Promoció de l'Autonomia Personal i Atenció a les persones en situació de Dependència (Llei 39/2006), constitueix un dels principals reptes de la política social dels països desenvolupats: l'atenció a les necessitats d'aquelles persones que requereixen suports per a desenvolupar les activitats essencials de la vida diària, aconseguir una major autonomia personal i exercir plenament els seus drets de ciutadania. En aquest llibre oferim visions multidisciplinàries, noves idees i matisos que ajudaran al lector a gestionar la promoció de l'autonomia personal i l'atenció a la dependència des d'una atenció integral centrada en les persones. Aquest llibre sorgeix de la reflexió que han realitzat al fil de les seues classes alguns dels docents que formen part del professorat del Màster en Atenció Sociosanitària a la Dependència de la Universitat de València.

Citació

Pinazo Hernandis, S. [Sacramento] (2011). Autonomía personal y dependencia. Bases teóricas y práctica social. Universitat de València.

Pinazo Hernandis, Sacramento. Autonomía personal y dependencia. Bases teóricas y práctica social. Universitat de València, 2011.

PINAZO HERNANDIS, Sacramento. Autonomía personal y dependencia. Bases teóricas y práctica social. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-8116-8.

Pinazo Hernandis, Sacramento. Autonomía personal y dependencia. Bases teóricas y práctica social. Valencia: Universitat de València; 2011. 236 p.

Copiar al portapapeles