Product Documents

Astronomía fundamental

Vicent J. Martínez, Joan Antoni Miralles, Enric Marco, David Galadí-Enríquez

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials, 81

ISBN: 978-84-370-6104-7

Matèria: ciències

Submatèries: física

Idioma: castellà

Any ed.: 2005

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 320 pp.

18,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

L'astronomia és la ciència més antiga. L'ésser humà s'ha sentit fascinat des de sempre pel firmament estrellat, i ha estudiat els astres amb interès i dedicació, cercant-hi sempre els recursos més adequats. Astronomía funamental, encara que no és un treball de divulgació, constitueix una introducció accessible i molt constructiva als grans temes de l'astrofísica i la cosmologia. Presenta una descripció lúcida del contingut de l'univers conegut, des dels astres del Sistema Solar a les estrelles i les galàxies. La claredat en l'exposició, així com la fluïdesa i l'amenitat del discurs emprat, fan que la lectura d'aquest llibre siga tot un plaer per al lector. Les il.lustracions, tant les que evoquen aportacions significatives de la història de l'astronomia, com les elaborades pels autors o les obtingudes mitjançant telescopis o sondes espacials, s'articulen amb el text de tal manera que es converteixen en un element essencial de l'exposició. Sens dubte, aquest llibre servirà d'estímul per a despertar noves vocacions en una ciència tan antiga i, alhora, tan actual com és l'astronomia. La present edició, traducció i ampliació de la que es va publicar l'any 2001 en català, ha sorgit motivada per la demanda de lectors en castellà.

Citació

Marco Soler, E. [Enric] & Martínez, V. J. [Vicent J.] & Miralles, J. . [Joan Antoni] (2005). Astronomía fundamental. Universitat de València.

Marco Soler, Enric y Martínez, Vicent J. y Miralles, Joan Antoni. Astronomía fundamental. Universitat de València, 2005.

MARCO SOLER, Enric y MARTÍNEZ, Vicent J. y MIRALLES, Joan Antoni. Astronomía fundamental. Valencia: Universitat de València, 2005. ISBN 978-84-370-6104-7.

Marco Soler, Enric y Martínez, Vicent J. y Miralles, Joan Antoni. Astronomía fundamental. Valencia: Universitat de València; 2005. 320 p.

Copiar al portapapeles