Product Documents

Astronomia fonamental (2a edició)

Vicent J. Martínez, Joan A. Miralles, Enric Marco, David Galadí-Enríquez

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials, 47

ISBN: 978-84-370-6896-1

Matèria: ciències

Submatèries: física

Idioma: català

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 304

18,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

L'astronomia és la ciència més antiga. L'ésser humà s'ha sentit fascinat des de sempre pel cel estrellat. Ha estudiat els astres amb interés i dedicació, tot buscant les eines més adequades per a fer-ho. Astronomia fonamental proporciona una introducció senzilla i molt constructiva als grans temes de l'astrofísica i la cosmologia. Presenta una descripció lúcida del contingut de l'univers conegut, des dels astres dels sistema solar, a les estrelles i les galàxies. La claredat expositiva, i també la fluïdesa i amenitat dels discurs emprat, fan que la lectura d'aquest llibre siga un gaudi per al lector. Les il·lustracions, tant les que evoquen aportacions significatives de la història de l'astronomia, com les elaborades pels autors o les que ha estat obtingudes des de telescopis i sondes espacials, s'articulen de tal manera amb el text que es conformen com un element essencial d'aquest. Sens dubte, aquest llibre servirà d'esperó per a despertar noves vocacions envers aquesta ciència tan antiga i, alhora, de gran actualitat com és l'astronomia.

Citació

Marco Soler, E. [Enric] & Martínez, V. J. [Vicent J.] & Miralles, J. . [Joan Antoni] (2008). Astronomia fonamental (2a edició). Universitat de València.

Marco Soler, Enric y Martínez, Vicent J. y Miralles, Joan Antoni. Astronomia fonamental (2a edició). Universitat de València, 2008.

MARCO SOLER, Enric y MARTÍNEZ, Vicent J. y MIRALLES, Joan Antoni. Astronomia fonamental (2a edició). Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-6896-1.

Marco Soler, Enric y Martínez, Vicent J. y Miralles, Joan Antoni. Astronomia fonamental (2a edició). Valencia: Universitat de València; 2008. 304 p.

Copiar al portapapeles