Arquitectura en construcción en Europa en época medieval y moderna

Amadeo Serra Desfilis, coord.

ISBN: 978-84-370-7957-8

Matèria: història

Submatèries: història medieval, història moderna

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm.

Pàgines: 416 pp.

23,00 €

Sinopsi

Detalles

L'arquitectura és el resultat d'un procés que s'articula en diverses tasques i en el temps. Construir requereix fons, coneixements, materials i treball esforçat. El present llibre s'ocupa de les obres en curs, del seu finançament, de la mà d'obra, de la formació dels constructors, dels materials i dels elements que confereixen un aspecte acabat als edificis, i dirigeix mirades creuades sobre l'arquitectura abans de la industrialització, enfocant en particular l'àmbit valencià. Les perquisicions no s'han detingut en la matèria construïda sinó que aprofundeixen en els recursos econòmics, els passos previs per a la construcció, la selecció i transport dels materials, l'organització de la mà d'obra, les traces i els coneixements tècnics aplicats així com el mobiliari que servia a les funcions dels espais arquitectònics.

Citació

Serra Desfilis, A. [Amadeo] (2010). Arquitectura en construcción en Europa en época medieval y moderna. Universitat de València.

Serra Desfilis, Amadeo. Arquitectura en construcción en Europa en época medieval y moderna. Universitat de València, 2010.

SERRA DESFILIS, Amadeo. Arquitectura en construcción en Europa en época medieval y moderna. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7957-8.

Serra Desfilis, Amadeo. Arquitectura en construcción en Europa en época medieval y moderna. Valencia: Universitat de València; 2010. 416 p.

Copiar al portapapeles