Arbres en les estrelles

Els orígens còsmics de la matèria

Philippe Chomaz

Traducció: Josep Franco Martínez

Col·lecció: Sense Fronteres, 14

ISBN: 978-84-7660-822-7

Matèria: ciències

Submatèries: biologia

Idioma: català

Coeditor: Càtedra de Divulgació de la Ciència, Edicions Bromera

Any ed.: 2004

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 21 cm

Pàgines: 256 pp.

20,50 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Philippe Chomaz ens revela, mitjançant els personatges d'aquesta novel·la, a través de les seues converses, les seues inquietuds i els llocs que freqüenten, interessants coneixements sobre física, química, matemàtiques o informàtica, entre altres disciplines; ens acosta als llocs on es produeixen aquests sabers i ens descriu les persones que els generen. "Vosté hauria de llegir el llibre de Philippe Chomaz. És una temptativa refrescant de mostrar nous canals amb què les persones més diverses poden entrar en contacte amb la ciencia, els llocs on es produeix i les persones que la generen. Els personatges d'aquesta novel.la, reals o imaginaris, passen d'una discussió familiar a un club d'astronomia; d'una sala de manipulació del gran acelerador nacional de ions pesants, de Caen, a un Bar de les Ciències; d'una aula, a l'organització d'una exposició científica; de la curiositat d¡un adolescent fascinat per les meravelles del món que l'envolta, a la d'un vell company de Fermi en la fabricació i la utilització de la primera bomba. Nuclis, àtoms i estrelles en la vida cuotidiana, entre amics o en familia. Així es pot comprendre la ciencia!"

Citació

Chomaz, P. [Philippe] & Franco Martínez, J. [Josep] (2004). Arbres en les estrelles. Els orígens còsmics de la matèria. Universitat de València.

Chomaz, Philippe y Franco Martínez, Josep. Arbres en les estrelles. Els orígens còsmics de la matèria. Universitat de València, 2004.

CHOMAZ, Philippe y FRANCO MARTÍNEZ, Josep. Arbres en les estrelles. Els orígens còsmics de la matèria. Valencia: Universitat de València, 2004. ISBN 978-84-7660-822-7.

Chomaz, Philippe y Franco Martínez, Josep. Arbres en les estrelles. Els orígens còsmics de la matèria. Valencia: Universitat de València; 2004. 256 p.

Copiar al portapapeles