Mètode, 94. Sapiens. En la senda de l'ésser humà

Martí Domínguez Romero, dir.

ISSN: 1133-3987

Matèria: ciències

Submatèries: biologia

Idioma: català

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 28 cm

Pàgines: 112

10,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquest número fa una revisió a un considerable nombre d'incògnites encara pendents sobre la nostra evolució des dels primers homínids fins a l'origen de la nostra pròpia espècie. Coordinat per Jordi Agustí, professor de recerca INCRE en l'Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social, ha reunit les signatures de Ian Tattersall, Carles Lalueza-Fox, David Lordkipanidze, Eudald Carbonell, José María Bermúdez de Castro i Robert Sala. Inclou també un article d'Emili Laguna sobre incendis forestals i gestió del foc i un altre de Josep Bernabeu-Mestre sobre l’etnobotànica i la gastronomia. Carmen Agustín i Hugo Salais tracten de neurobiología, maternitat i paternitat, i s'entrevista Leo Lorenz, president del Centre Europeu d'Electrònica de Potència. S'estrena la secció «Calaix de Ciència», per on desfilaran reconeguts divulgadors científics de camps diferents inaugurant-la la matemàtica Clara Grima.

Citació

Martí Domínguez Romero, d. [dir.] (2017). Mètode, 94. Sapiens. En la senda de l'ésser humà. Universitat de València.

Martí Domínguez Romero, dir. Mètode, 94. Sapiens. En la senda de l'ésser humà. Universitat de València, 2017.

MARTÍ DOMÍNGUEZ ROMERO, dir. Mètode, 94. Sapiens. En la senda de l'ésser humà. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 9771133398944.

Martí Domínguez Romero, dir. Mètode, 94. Sapiens. En la senda de l'ésser humà. Valencia: Universitat de València; 2017. 112 p.

Copiar al portapapeles