+34 96 386 41 15

PUV - Publicacions Universitat València

 • 19,50 €

  La escritura de la memoria, 2a ed.

  De los positivismos a los postmodernismos

  Jaume Aurell

  Col·lecció: HISTÒRIA

  Un detallat recorregut per la historiografia del segle XX que combina el desenvolupament de la teoria i l’exposició dels autors i de les obres concretes. El llibre repassa els corrents que han dominat la disciplina històrica al llarg del segle XX. Una obra indispensable per als professionals de la història i per als estudiosos de totes les ciències socials en general.
 • 13,50 €

  Gramàtica zero, 2a ed.

  El millor ús amb la mínima gramàtica

  Francesc Esteve, dir.

  Aquesta gramàtica resol de manera pràctica i simple els problemes sintàctics més freqüents i pretén guiar en el millor ús amb la mínima gramàtica. Aborda els dubtes lingüístics més importants i recurrents en sintaxi i mira de solucionar-los amb tan poca terminologia tècnica com és possible. Ofereix explicacions accessibles a tothom i aporta el suport d'una notable gamma d'exemples.
 • 18,50 €

  El Corredor Mediterráneo

  Desencuentro político y territorial

  Eloïse Libourel

  Col·lecció: DESARROLLO TERRITORIAL

  El Corredor Mediterrani, com a projecte d'eix ferroviari, constitueix un element clau de la planificació espanyola i europea i representa un canvi en la lògica d'ordenació del territori, en reforçar l'eix litoral en detriment dels enllaços radials amb la capital. En aquest llibre es proposa entendre com el Corredor ve a ser un factor que incita a revisar el paper dels diferents actors implicats -polítics, econòmics, institucionals…
 • 16,50 €

  L'ofici de lector

  Joan Garí Clofent

  Col·lecció: ASSAIG

  L'escriptor Joan Garí és l'autor del bloc 'Ofici de lector', on penja els comentaris sobre novetats de literatura catalana o -més sovint- internacional, publicades al setmanari 'El Temps' o al diari 'Ara'. En aquest volum, Garí ofereix una selecció d'indagacions llibresques aparegudes en els últims deu anys, que han estat pulcrament editades per Anna Esteve, professora de la Universitat d'Alacant.
 • 9,00 €

  L'Espill, 53

  AA.DD.

  Col·lecció: L'ESPILL

  Un sumari divers, ple de contingut interessant que s'obre amb un text cabdal d'Achille Mbembe, que replanteja el tema de la sobirania i indaga en la 'política de la mort' com a criteri delimitador, en un món conflictiu. L'article 'Benedict Anderson i el nacionalisme', de S. Sherman, informa àmpliament sobre la vida i l'obra d'aquest pensador. Articles de Manuel Alcaraz i Josep J. Conill, dues òptiques diferenciades sobre cultura i nació.
 • 19,95 €

  Creadores de futuro

  Ciencia para mejorar el mundo

  Pedro Gómez-Romero

  Col·lecció: SIN FRONTERAS

  Els descobriments científics i el desenvolupament de noves tecnologies produeixen transformacions radicals i incommensurables en el món en què vivim. Aquest volum recull diverses històries de descobriments que conviden a conèixer els mecanismes del mateix descobriment, l'estreta relació entre ciència i tecnologia i els enormes efectes que tenen els descobriments científics en la societat.