Guia pràctica per a la realització de diagnòstics territorials per al foment de l'ocupació

Plan “Avalem Territori”

Jorge Hermosilla, dir.

ISBN: 978-84-9133-050-9

Matèria: geografia

Idioma: català

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 16,5 x 22,5 cm

Pàgines: 140 pp.

15,00 €

Sinopsi

Detalles

La realització de diagnòstics territorials permet obtenir un millor coneixement de la realitat socioeconòmica de les unitats territorials. Aquests estudis possibiliten el disseny i l'aplicació de les polítiques d'ocupació. Aquesta guia constitueix una eina de treball que estableix la descripció de la metodologia dels estudis territorials, la determinació dels sistemes d'indicadors, així com l'especificació i tractament de les fonts a consultar. La guia té el propòsit de garantir uns mínims de qualitat i homogeneïtat de la informació obtinguda pels potencials beneficiaris de la convocatòria, de manera que puguen ser fases fonamentals en Ja elaboració de plans estratègics. Aquest estudi pretén confeccionar un instrument eficaç per al diagnòstic del territori, esdevenint vehicle de la participació dels agents socials.

Citació

Hermosilla Pla, J. [Jorge] (2017). Guia pràctica per a la realització de diagnòstics territorials per al foment de l'ocupació. Plan “Avalem Territori”. Universitat de València.

Hermosilla Pla, Jorge. Guia pràctica per a la realització de diagnòstics territorials per al foment de l'ocupació. Plan “Avalem Territori”. Universitat de València, 2017.

HERMOSILLA PLA, Jorge. Guia pràctica per a la realització de diagnòstics territorials per al foment de l'ocupació. Plan “Avalem Territori”. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9133-050-9.

Hermosilla Pla, Jorge. Guia pràctica per a la realització de diagnòstics territorials per al foment de l'ocupació. Plan “Avalem Territori”. Valencia: Universitat de València; 2017. 140 p.

Copiar al portapapeles